Snekkerarbeid du kan tjene penger på!

Snekkerarbeid kan være morsomt og det gjør godt for kroppen med litt fysisk arbeid. I tillegg kan du tjene penger som hobby snekker, og det er ikke rent lite heller!

snekker snekkerarbeid treskjæring trebearbeiding

Ønsker du å jobbe hjemmefra med snekkerarbeid og bearbeiding av materialer av tre?

22. april 2024 av #PENGER / Håndarbeid

Her er en fin side om nettopp det å tjene penger på å lage og selge eget trearbeid.

Siden inneholder tusenvis av tegninger med videoer og illustrerte oppskrifter på ulike ting du kan lage med tre, og selvfølgelig også selge med fortjeneste.

De som kan litt snekkerarbeid vil i løpet av livet spare mye penger. Dessuten har de muligheten til å tjene penger på å lage og selge treverk.

Hvis du skal begynne å tjene penger på dette må du først vite hva du skal lage. Folk kjøper jo ikke hva som helst.

Alle kan lage ting hjemmefra!

Den nevnte nettsiden inneholder 14.000 plantegninger for alle tenkelige tre-prosjekter. Bruksanvisning og detaljerte fremgangsmåter er inkludert til hver tegning.

Gründeren av dette snekker-prosjektet, John Metz (fra Wisconsin i USA), forteller at du ikke trenger å være en ekspert for å gjøre dette. Dine snekker-evner er ikke av betydning.

- Mine planer er designet slik at du skal kunne gjøre jobben raskt ob billig, og det gir profesjonelle resultater hver gang, forteller Metz.

Er du født med "ti tomler" er det alså ikke noe problem! Skritt for skritt blir du veiledet til å lage de mest utrolige ting. Du trenger ikke være en snekker eller håndverker for å lykkes med disse prosjektene.

Hvis du har prøvd å lage noe med trematerialer før, og ikke oppnådd gode resultater? Det har vi vel de fleste gjort minst en gang i sløyden på skolen, eller når du skal sette sammen et fancy flatpakket møbel fra møbelbutikken. Det er frustrerende, og du får det bare ikke til å stemme, selv etter at du har sjekket ting gang på gang. Det er i slike situasjoner man trenger en detaljert plan med enkle forklaringer som veileder deg ett skritt av gangen.

Hvordan tjener du penger på snekkerarbeid?

Når du har kjøpt den pakken vil du ha tilgang til et stort utvalg plantegninger, et supert utgangspunkt for den som ønsker å produsere egne treprodukter og selge disse.

Deretter gjenstår det viktigste:

Du må finne noe fra disse plantegningene som du tror vil selge her i Norge.

Det er mange kjempefine plantegninger her, og mye av det kan du garantert selge til høy pris, hvilket betyr at du oppnår en god timesbetaling for arbeidet ditt. Dette biblioteket med plantegninger er virkelig en gullgruve for den som ser mulighetene.

Når du har laget ett eller flere produkter, kan du selge disse. Da blir spørsmålet:

Hvor skal du selge det du lager?

Det finnes mange steder å selge det du lager. Her er de enkleste mulighetene for deg:

 • Selge ditt snekkerarbeid over internett. Dette er den desidert enkleste måten, og det krever minst arbeid fra deg. Bruk da finn.no, QXL.no, eller eventuelt ebay.co.uk.
 • Selge på på torg. I Norge finnes det mange muligheter til å stille seg opp og selge i bygatene eller på et torg. I nærheten av der du bor er det sannsynligvis noen muligheter.
 • Selge produkter via egen nettside. Du må lage hjemmeside og bruke den til å selge ditt håndverk.
 • Selge i store kvantum til butikker som igjen selger videre til sine kunder (sluttbruker). Dette er en måte å tjene raske penger på hvis du får en avtale med en butikk. Mange ulike butikker kan være aktuelle: dagligvare butikker (i dag selger jo disse mye mer enn bare dagligvare!), souvernir-butikker, møbelbutikker.
 • Selge ditt håndarbeid på festivaler. Det finnes mange festivaler i Norge, Norden og Europa forøvrig som er utmerket til å selge akkurat slike produkter som vi snakker om her.

Tjen penger som hobby snekker

Hva venter du på? Hvis du likte dette jobb-hjemmefra tipset er det bare å sette igang.

Det eneste du trenger å investere er å kjøpe plantegningene til tre-prosjektene, du betaler en gang og får tilgang til alle plantegningene!

Deretter trenger du bare kjøpe noe materialer og eventuelt verktøy, og så er det bare å starte.

Det er lett å selge disse tingene, og man kan faktisk tjene veldig bra på dette.

Kilder / Sider med flere tips om å tjene penger på internett

 1. Dropshipping - selge produkter på nett direkte fra leverandører
 2. Aksjer - begynn forsiktig med en gatis øvelseskonto til aksjehandel
 3. Bitcoin og kryptovaluta
 4. Sosiale medier som en kilde til inntekt
 5. Verdens største sosiale tradingplattform
 6. Bli populær investor, og tjen ekstra inntekt
 7. Blogg med eget webhotell og domene
 8. Start nettbutikk på eget domene
 9. YouTube - tjene penger på YouTube
 10. Instragram - tjen penger på Instagram
 11. Selg dine bilder på nett