Fotografi og bildesalg over internett

Om du liker å ta bilder og er interessert i en ekstrainntekt er fotografi og bildesalg over internett en god mulighet. Du kan tjene en liten slant uten så mye arbeid, og er du dyktig kan dette bli en gullgruve.

fotografi bildesalg salg av bilder ekstrainntekt

Tjen penger på å selge bilder på internett og få en pen ekstrainntekt. Her er en side som viser fremgangsmåten til hvordan man tjener penger på bilder som man har tatt med mobilen eller et fotokamera, og det trenger ikke engang være profesjonelle bilder!

22. april 2024 av #PENGER / Internett penger

Internett gjør det mulig å selge digitale varer, slik som digitale fotografi. Du kan selge ett og ett bilde, eller du kan selge pakker med bilder, og da gjerne en samling bilder som dekker ett bestemt tema.

Derfor kan du selge bildene dine

Grunnen til at noen er villige til å betale for bilder, er at de ønsker å bruke bilder på sine egne nettsider, i en avis, i en reklame og lignende. Fordi bilder er beskyttet av opphavsrett kan man ikke bare ta bilder fra internett. Man må kjøpe en lisens. Og det du selger er da bildet pluss en lisens til å bruke dette bildet til et bestemt formål.

Hvordan tjene penger på fotografi og bildesalg?

Bildesalg over internett er et marked med stort potensiale for hobbyfotografer. Du kan lett tjene noen slanter, og det er mulig å bygge opp en ganske god inntekt etter hvert som du publiserer flere bilder.

Guide til å tjene penger på bildesalg på internett:

Vår kompetanse om hva du må gjøre for å tjene penger på bildesalg er begrenset, men det finnes gode råd på nett:

Her er en forklarende nettside med mye god informasjon om å hvordan man kan tjene penger på bilder og foto.

Med informasjon som finnes i overnevnte guide kan du enkelt begynne å tjene noen kroner, ved å følge deres skrittvise forklaringer.

Hvor mye kan du tjene?

De fleste kommer kanskje ikke til å tjene så mye penger på dette. Hvis man virkelig går inn for å publisere mange bilder hos mange bildebyråer, er det likevel mulig å tjene seg noen kroner.

I starten er kanskje ditt portefølje med bilder begrenset. Likevel vet vi at enkelte fotografer er svært produktive, og har flere tusen bilder liggende ute for salg på internett. De som legger ut mange gode bilder, kan ha håp om å tjene noen kroner, men det er nok ikke enklere å tjene penger på dette enn på andre ting.

Salget kan automatiseres slik at du oppnår en passiv inntekt, altså der du får betalt jevnlig for alle salg. Du trenger ikke drive aktivt salg. Alt du må gjøre er å ta bilder og legge disse ut for salg. En detaljert beskrivelse for hvordan og hvorfor dette fungerer så effektivt finner du i guiden.

I guiden får du vite alt du trenger for å tjene en fin ekstrainntekt hjemmefra via internett.

Mer informasjon finner du her:

Guide om å tjene penger på salg av bilder på nett.

Kilder / Sider med flere tips om å tjene penger på internett

 1. Dropshipping - selge produkter på nett direkte fra leverandører
 2. Aksjer - begynn forsiktig med en gatis øvelseskonto til aksjehandel
 3. Bitcoin og kryptovaluta
 4. Sosiale medier som en kilde til inntekt
 5. Verdens største sosiale tradingplattform
 6. Bli populær investor, og tjen ekstra inntekt
 7. Blogg med eget webhotell og domene
 8. Start nettbutikk på eget domene
 9. YouTube - tjene penger på YouTube
 10. Instragram - tjen penger på Instagram
 11. Selg dine bilder på nett