Rare forretningsideer på internett

Det finnes utrolig mye rart på internett som folk faktisk tjener penger på. Her samler vi de merkeligste påfunn som har gjort noen mennesker litt rikere.

forretningsideer penger rikere

Mange rare forretningsideer på nett: Jason Sadler tjener penger på å bruke en ny t-skjorte hver dag. Les og utforsk mange rare konsepter for å tjene penger på nett her.

22. april 2024 av #PENGER / Internett penger

Du trenger ikke studere på universitetet for å tjene penger. Les om de merkeligste og (i noen tilfeller) geniale måtene å tjene penger på internett:

 1. Tjener penger på å bruke ny t-skjorte hver dag. Jason Sadler har tidligere drevet med alt fra grafitti til reklamebyrå, og kom til slutt frem til at det kunne være penger på å lage diverse YouTube videoer og utlevere seg selv på internett - med en ny t-skjorte hver dag. Dette tjente han noen hundre tusen på i året, og i dag har han fått en partner med på laget, Evan White. De to tjener en god årslønn hver på dette.
  www.iwearyourshirt.com
 2. Selge piksler er en ide som hører fortiden til, men det var en stor suksess da Alex Tew gjorde dette i 2005. Han solgte 1 million piksler (de små prikkene du ser på dataskjermen din når du trykker trynet ditt helt inntil er piksler). Gutten ble dollarmillionær i studietiden han.
  www.milliondollarhomepage.com
 3. Alkemisk gullgruve: Seattle-mannen Eli Reich jobbet som konsulent for et selskap som drev med vindkraft. En dag ble bærevesken hans stjålet, og bestemte seg for å bruke gratis skrot og skrapmetall til å lage sin egen helt spesielle bærevesker og etter hvert lommebøker. Nå har konseptet blit en big business for mannen.
  www.alchemygoods.com
 4. Domenenavn oppfinner. Et domenenavn koster lite hvis det ikke allerede er registrert av andre. Fortsatt er det mange gode domenenavn som ingen har registrert, men det er ikke alltid like lett å finne på gode navn. Her kommer Eugene Gromov på banen. Han oppdaget at programvareselskaper hadde problemer med å finne ledige domenenavn som var gode og fengende. Nå jobber han fulltid med å finne gode domenenavn til andre selskaper.
  www.pickydomains.com
 5. Selge et grillet ostesmørbrød på nettauksjon. En dame fra Florida la ut en gammel grillet ostesmørbrød på eBay, og solgte det for $28,000. Under grilling hadde osten fått et merke som kunne minne om en Jesus-figur, og det var nok til å trigge kjøpelystne.
  www.ebay.com

Tips oss gjerne om nye konsepter og vi vil vurdere å legge de ut her etter hvert som de dukker opp. Nye ideer vil bli tilføyd nederst på denne listen (Tips: Legg denne siden til dine bokmerker for å finne den igjen senere).