Internett penger

Tjen penger på internett med våre tips! Mulighetene er mange og potensialet er stort til å å skape en betydelig inntekt.

Tjene penger på internett

Tjene penger på internett

Tjener du først litt penger på nett, kan ballen fort begynne å rulle. Inntektene kan bli ganske så store. Disse tipsene kan gi deg starthjelpen du trenger for å bli din egen sjef eller bare tjene noen kroner ekstra.

Starte nettbutikk

Starte nettbutikk

Start din egen nettbutikk og tjen penger på salg av varer over internett. I dag kan neste alle få til å starte opp en butikk på internett. Det finnes ferdige løsninger du kan bruke.

Fotografi og bildesalg

Fotografi og bildesalg over internett

Om du liker å ta bilder og er interessert i en ekstrainntekt er fotografi og bildesalg over internett en god mulighet. Du kan tjene en liten slant uten så mye arbeid, og er du dyktig kan dette bli en gullgruve.

Bli rik på Twitter?

Twitter kan kanskje gjøre deg rik

Twitter er et nettsamfunn og en mikrobloggingtjenste der du kan opprette en gratis profil. Nå kan du også tjene penger på Twitter med et helt enestående program.

Tjene penger på YouTube

Tjen penger på YouTube

Vi har blitt spurt om vi kan forklare hvordan man tjener penger på YouTube, og det gjør vi med glede. Her avslører vi alle hemmelighetene til å tjene noen kroner på å legge ut videoer på YouTube.

Rare forretningsideer

Rare forretningsideer på internett

Det finnes utrolig mye rart på internett som folk faktisk tjener penger på. Her samler vi de merkeligste påfunn som har gjort noen mennesker litt rikere.

Nettauksjon

Nettauksjon (QXL/eBay) kan gi deg god inntekt

Nettauksjon sider som QXL og eBay skaper muligheter til å tjene penger hjemmefra. Her er noen tips om hva du kan gjøre for å bygge opp en inntekt ved hjelp av internettauksjoner.