Nettauksjon (QXL/eBay) kan gi deg god inntekt

Nettauksjon sider som QXL og eBay skaper muligheter til å tjene penger hjemmefra. Her er noen tips om hva du kan gjøre for å bygge opp en inntekt ved hjelp av internettauksjoner.

nettauksjon ebay qxl

Nettauksjon er en like så vanlig måte å kjøpe ting på over internett som i nettbutikker. På nettauksjoner som eBay og QXL kan hvem som helst bli kjøpmann.

22. april 2024 av #PENGER / Internett penger

De mest kjente nettauksjon sider i norge er QXL.no og eBay.com og eBay.co.uk. Finn.no er en rubrikkside som du garantert har hørt om og som gjør det mulig å selge ting over internett uten å ha en egen nettbutikk. Skal du prøve å selge noe i Sverige er tradera.com en brukbar side.

Det er mange måter å tjene penger på nettauksjoner:

  • Selge skrot som du ikke trenger. Mange har skrot og ubrukte ting liggende hjemme. Mye av dette kan selges. Det du ikke trenger, er det kanskje noen andre som vil kjøpe av deg.
  • Selge ting du ikke har råd til å eie. Har du gått i "luksusfellen"? Da er det kanskje på tide å selge unna det du ikke trenger!
  • Produsere ting og selge. Du kan male bilder, designe egne klær, eller lage noe helt annet. Med planker og spiker kan du lage de mest utrolige ting.
  • Gjør som proffene og selg ting du ikke eier. Dette er lovlig og etisk forsvarlig, mer om dette lenger ned.

Han tjente $8,7 millioner på eBay

Tom Barnes (45) er en eBay "Powerseller" som har tjent seg søkkrik på å bruke eBay. Denne nettauksjon siden er internetts største med en omsetning på over 400 milliarder! Selv har Barnes tjent $8,7 millioner dollar på eBay.

Ifølge Tom Barnes er det å tjene penger på internett veldig enkelt og greit. Alle kan gjøre det. Han har utviklet et eBay system som gjør det mulig å tjene mye penger på kort tid.

- Jeg har solgt alt du kan tenke deg på eBay. Ekslusive elektronikk produkter, juveler, designerklær, husholdningsprodukter, hva som helst!

Mangemillionæren Barnes er nå aktuell med nettauksjon-guiden eBay Fortune. Her forteller han alt han har lært, deler noen hemmeligheter, og gir deg oppskriften på å tjene deg søkkrik på eBay.

Barnes forteller at man kan begynne å tjene penger på internett med nettauksjoner:

  • Du trenger ingen kunnskap om å lage nettsider
  • Du trenger ingen kunnskap om markedsføring og reklame
  • Du trenger ingen penger for å starte opp
  • Du trenger ingen datakunnskaper

Kjøp guiden som forteller deg hvordan proffene tjene penger på nettauksjon:

De som er interessert kan lese hele guiden til Barnes om å tjene penger på nettauksjon. Merk at han tar betalt for denne guiden ($47). Han selger guiden med en pengene-tilbake-garanti så dette er i praksis et risikofritt kjøp.